- Nowy
Darmowa dostawa od 150 zł!
Darmowa dostawa od 150 zł!
Kawa Kimbo Espresso Vending Audace z mocnym i wyrazistym smakiem z delikatnymi nutami czekolady i orzechów. Starannie dobrane ziarna kawy Arabica i Robusty. Do parzenia w ekspresach automatycznych, kolbowych i tradycyjnych kawiarkach.
Kawa Kimbo Espresso Vending Audace z mocnym i wyrazistym smakiem z delikatnymi nutami czekolady i orzechów. Starannie dobrane ziarna kawy Arabica i Robusty. Do parzenia w ekspresach automatycznych, kolbowych i tradycyjnych kawiarkach.
Kawa Kimbo Espresso Vending Audace wyróżnia się mocnym i wyrazistym smakiem z delikatnymi nutami czekolady i orzechów. Starannie dobrane ziarna kawy Arabica i Robusty, co zapewnia zrównoważony smak i bogaty aromat. Nadaje się do przygotowania w ekspresach automatycznych, kolbowych oraz w tradycyjnych kawiarkach.
W zależności od preferencji, można dostosować ilość kawy do uzyskania pożądanej intensywności napoju. Kawa jest połączeniem najlepszych ziaren odmian arabika i robusta. Jest mocna, zdecydowana w smaku, z wyraźnie wyczuwalną nutą czekolady. Odpowiednia dla koneserów. Kimbo Espresso Vending Audace to doskonale znana kawa z bardzo wysoką ilością kofeiny oraz z obfitą pianką o orzechowym odcieniu. Doskonale smakuje jako pierwsza kawa dnia. Pobudza zdecydowanie i bezkompromisowo.
🌎 Pochodzenie: Neapol, Włochy
▶ Mieszanka: robusta, arabika
▶ Stopień palenia: 5/6
▶ Intensywność smaku: 6/6
▶ Zawartość kofeiny: bardzo wysoka
▶ Smak i aromat: wyraźny, zdecydowany, z wyczuwalną czekoladą
▶ Zastosowanie: ekspres automatyczny, kawiarka, ekspres kolbowy, French Press, klasyczne parzenie Kawa polecana dla osób, które oczekują od kawy wyraźnego smaku i aromatu.
Dzięki wysokiej wartości kofeiny, kawa skutecznie pobudza i postawi na nogi nawet największego śpiocha. Sprawdzi się także w gronie przyjaciół i rodziny, a także na uroczystości dla wymagających gości. Będzie też doskonałym pomysłem na elegancki i wyszukany prezent.
⭐ Kimbo jest palarnią z Włoch, a więc z kraju, w którym dobra kawa jest synonimem dzieła sztuki.
⭐ Producent dba o odpowiedni wybór ziaren kawy już na etapie plantacji. Następnie ziarna są poddawane procesowi palenia, co przekłada się na uzyskanie jeszcze lepszego smaku i aromatu.
⭐ Ważnym elementem utrzymania właściwości kawy jest jej odpowiednie pakowanie i przechowywanie. Dlatego też ziarna kawy marki Kimbo są wsypywane do specjalnie zaprojektowanych worków.
⭐ Opakowanie kawy Kimbo posiada mały otwór, przez który przechodzi powietrze, dzięki czemu ziarna mogą "oddychać". Pozwala to utrzymać najlepsze cechy kawy przez długi czas.